Útravaló szüleinktől, nagyszüleinktől.

Szülők és nagyszüleink nevelnek miket jobb esetben. Nagyon sok jóra megtanítanak, sőt.. tiltások is vannak amit saját életünkben majd valamikor kamatoztatni fogunk, de amíg kicsik vagyunk nem értjük.

Most pár jó tanácsot írok, ami felnőtt korunkban érett be számunkra. Adhatjuk tovább gyermekeinek is, sőt bővíthetjük is, hogy majdan felnőtt korukra kamatoztatni tudják.

Engedd el a múltat, a jövőre koncentrálj és mindig nagyon egyszerűen gondolkozz.

Mindig mindenre a legegyszerűbb megoldás a legjobb számodra, ha ez tudatosul, akkor boldoggá tudsz válni, mert nem görcsölsz, agyalsz a dolgokon feleslegesen.

Mindig légy önmagad, úgy fogadd el magad ahogy vagy, ha ez megtörténik, ez sugárzik majd kifelé is, és mások is elfogadnak majd ugyanolyannak mint amilyennek te érzed magad. Mindig a boldogságra összpontosíts és ne a gazdagságra, az majd úgyis jön magától, ha meg nem akkor addig nyújtózkodj majd ameddig a takaród ér, tartja a közmondás.

Mindig minden helyzetben légy pozitív. Mert ha pozitív vagy azt vonzod be magadnak, és az által tudsz majd csodás dolgokat megélni és élni az életed. Fontos, hogy figyelj mindig oda másokra, ismerd fel ha másnak segítségre van szüksége és segíts ahogy csak tudsz. Tudod amit adsz azt kapsz vissza. De ismerd fel, hogy kinek ,mikor kell segíteni és mikor van az a pont, hogy elengedd a kezét, mert akkor már a maga útját kell járnia egyedül.

Így majd az életedre úgy tudsz vissza tekinteni, hogy

IGEN MEGCSINÁLTAM, JÓL ÉLTEM!