TIGRISSZEM

A tigrisszem amellett, hogy jó hatással van az ízületekre és a csontokra, az idegrendszer egészséges működését is képes elősegíteni. Jó az agyra és a koncentrációs képességre. Segít megszüntetni az önértékelési zavarokat és képes elűzni a depressziót is. Fájdalomcsillapítóként is rendkívül hatékony.

Láthatjuk, hogy az ásványok segítségünkre lehetnek a lelki eredetű problémák leküzdésében. Nemcsak azért vannak jó hatással a lelkünkre, mert szemet gyönyörködtetőek, hanem azért is, mert különleges rezgéseik által képesek támogatni a lelki egyensúlyunkat és biztosítani számunkra a harmóniát.

Hogy néz ki a kő, és milyen hatásai vannak.

Színe gyönyörű meleg sárgásbarna és aranybarna, jellegzetes csíkozással. Ahogy fény felé fordítod, élni látszik.

Mintha tényleg a tigris szemébe néznél.

A tigrisszem, mint minden gyógyító ásvány rezgéseivel több síkon hat egyaránt. Már-már mágikus tulajdonságokat is tulajdonítanak a tigrisszem ásványnak.

A tigrisszemnek csont- és ízületerősítő hatása van. Aktiválja a mozgásszerveket, kifejezetten jó hatású az ízületek merevsége ellen. A tigrisszem kőből áradó melegség jó hatással van a meghűlésre, náthára. Erősíti a légutakat és a tüdőt, így csökkentheti az asztmás tüneteket is. Az idegrendszerre is jótékony hatása van.

A tigrisszem nyitottabbá tesz a külvilágra, segít tisztán látni.

Segít hinni magadban.

A rohanó hétköznapokban a zsebedben is magaddal hordhatod. Így rezgései észrevétlenül beépülnek az aurádba. Amikor a zsebedbe érve megérinted, a tigrisszem melege átjárja tested, lelked.