Talp-diagnosztika, méregtelenítő talpmasszázs, talpreflexológia.

Minden szervünknek megvan a reflexzónája a talpon, kézen és a fülön is.Minden masszázsnak van ellen javaslata, akkor vagy jó kezek közt ha állapot felmérő lapot töltetnek ki veled s abban az ellen javaslatára is leírást találsz.Az életmód következtében felszaporodott méreganyagok, mind lerakodásokként jelentkeznek a talpon.A szervezetben energiablokádok alakulnak ki: homok, rizsszerűek, pattogó tünetekként jelentkeznek meg a szervek területein.A reflexpontokra nyomás hatására, a felhalmozódott salakanyagok fellazulnak, eltávoznak a szervezetből, a szervekben pedig a jó vérkeringés hatására helyreáll az egyensúly, a méregtelenítési folyamat megkezdődik.Nem véletlen ha egy helyen fájó, nyomó, stb érzést érzünk, ott az adott szervvel probléma van.Először mikor a vendég megérkezik talpdiagnosztikát végzünk a talpon , azaz feltérképezzük, hogy hol is lehet probléma, megnézzük a lábat. Utána következő fázis az egy méregtelenítő talpmasszázs kb 20-25 perc. Fellazítjuk a reflexpontokat, azt követi a talpmasszázs azaz a talpreflexzóna masszázs ami kb 60 perc.. Itt már ugye minden szervet érintünk megfelelő erősséggel masszírozzuk,megfelelő sorrendben.

Kezünkkel érezzük a különböző szerveknél az adott problémát.Mint említettem, homokos, rizsszemes esetleg annál nagyobb elváltozást.Ahol az adott területen probléma van, ott kicsit intenzívebben rádolgozunk, nyilván a megtanultaknak megfelelően.Ha nagyon problémát észlelünk, orvoshoz irányítjuk a vendéget.A kezelés után elindul egy méregtelenítési folyamat a szervezetben, ami színesebb, több vizelet formájában, esetleg bőrpír tünet együttesként stb távozhat a szervezetből.Nyilván egy kezelés nem kezelés, többször sőt azt mondanám, hogy ajánlatos hetente talpmasszázst alkalmazni, akkor tudnak igazán a méreg anyagok távozni a szervezetből.Próbáljunk meg egészségesen étkezni amennyire lehet, hogy ne rakodjon olyan sok salakanyag a szervezetünkben.

Akinek csikis a lába, az is nyugodtan próbálja ki, a masszázsnak nem annyira csikiz mint amennyire gondoljuk. Habár én a fiamnál csak egyszer próbálkoztam, sajna nála nem jött be, nagyon csiklandós:)