Sorselemzés

Jóslás, sorselemzés?

Jó kérdés, mert mindkettő igaz. Mindenkinek meg van a maga sorsa, s azt elemezzük ki a számunkra beszédes kártyákkal, ingával stb ki mivel dolgozik. A jós a jövőre helyezi a hangsúlyt, a sorselemző bár ugyanúgy mond jövőképet, ugyanakkor az odavezető utat is elemzi.

Mire számítsunk a sorselemzés alkalmával?

Ahogy én csinálom:

Sorselemzéskor a vendég kezét, arcát is megszoktam nézni, ha a sorselemzés személyes jelenlétben történik, amennyiben nem úgy egy fényképet kérek tőle előre s az alapján készítem el neki a sors elemzését. A születési dátumot is elszoktam kérni. Születési dátumból a tarot kártya segítségével kiszámolom a személyiségi lapját, lélek lapját, és az adott évi feladataira is választ kapok. Aztán egy kis elemzést csinálok róla a csillagjegye és a számomra az égiektől kapott információk alapján. Különböző életterületekre a válaszokat már kártyából kérdéseire nézem az adott személynek, itt is hallgatva az égiek tanácsaira, válaszaira, mert nem csak mindig a kártyák adnak választ hanem van amikor a fentről érkező üzenet a válasz az adott kérdésre. A kártyák egyfajta szimbólumrendszer. A szimbólumrendszeren keresztül üzen a vendég saját tudatalattija a tudatos énjének. Van úgy hogy a vendég egóját látjuk üzenni a kártyákon keresztül. Ekkor szoktam kicsit a vendég lelkére hatni, hogy túl bonyolítja saját magának a dolgokat. Hogy szívvel döntsön, ne az egójával sok dologban.

Szeretem megadni a hangulatát a sorselemzésnek. Segít az adott vendégre hangolódni ha gyertyát gyújtok, füstölőt is használok, szép lágy szene szól. Több információt tudunk ilyen lecsatornázni. Bizonytalan ember a sorselemzésből önbizalmat meríthet, az erős akaratú pedig visszaigazolást kap.

Ha úgy érzed, hogy segítségedre lehetek, hívj! Gyöngy a 250 🙂