Relaxáló-stresszoldó masszázs.

Relaxáló-stresszoldó masszázs.

A stresszoldó-relaxáló masszázs akiváló arra, hogy ellazítsa a testet, kikapcsolja a gondolkodást, ezáltal létrejön egy harmonikus, nyugalmi állapot. A masszázs végére kipihentnek, nyugodtnak, energiával feltöltődve jól érzed majd magad! A masszázsfogások és a nyújtások megfelelőek arra a célra, hogy az érintés teljes ellazulást eredményezzen, egy mély és tiszta tudatállapotot hoz létre. Oldódnak az izomgörcsök, lazulnak az ízületek, megnyugszik a lélek. Tehát testnek és léleknek is egyaránt nagyon fontos masszázs.

A test saját energiája aktiválódik, így szervezetünk képes újból harmonizálni és regenerálni saját magát. Az energiavonalakon elhelyezkedő pontok kézzel, tenyérrel, alkarral történő masszírozása pihentet, ellazít, gyógyít, megnyugtat, feloldja a gátlásokat, megszabadít a negatív energiák hatásaitól.

A masszírozás teljes testmasszázst jelent, melyet fehérneműben végezzük. Természetesen a vendég kezelésre váró, és nem érintendő testrészei letakart állapotban vannak a kezelő ágyon.

Nagyon ajánlom mindenkinek, aki csak is egy picit lazulni szeretne.