Párkapcsolati váltásról

Radikális párkapcsolati korszakváltásról szól, ehhez le kell zárnunk mindent.

Az elmúlt évtizedekben a párkapcsolatok, már nem állják ki az idő próbáját, hamis, mérgező, bántó, uralkodni vágyó, társfüggő, lehúzó, az anyagi biztonságot adó, a külvilágnak megfelelni akaró, mártír stb. párkapcsolatok már nem fognak tudni fennmaradni. Új esélyt kap az igaz szerelem. Új párkapcsolati minta és értékrend szerinti kapcsolatok lesznek.

Ne hátrálj most meg. Akiért eddig harcoltál, esetleg lemondani kényszerültél újra vissza talál hozzád, teljes valójában és egészében. Energetikailag teljes sors kapcsolódások fognak megújulni, újra éledni, úgy fizikális mint lelki szinten.

Hatalmas fordulat lesz ez a párok életében. Az eddigi harcok véget érnek, és teljesen új világi kapcsolatok fognak kialakulni, amit majd gyermekink is minta ként visznek tovább. A szerelem a legmagasabb fizikális és lelki rezgés. Mind a 4 elemet magában hordozza. Tűz, víz, levegő és a föld. A szerelem bennünk égő csodaláng, amelyben szemeink találkozásán, szíveink, lelkeink összekapcsolódásán keresztül tűzbe megyünk együtt, egymásért