Mikor dőlt el a sorsod, karmád?

Mikor dőlt el a sorsod, karmád?

Ez egy nagyon jó kérdés, mindenki foglalkozik -e témával sors, karma ki minek nevezi. Más és más véleményekkel találkozom napi szinten. A véleményem, hogy már születés előtt eldőlt. Választasz leszületésed előtt egy életet magadnak. Mikor hol leszek, kivel mit fogsz csinálni stb. Munkahelyet, párkapcsolatot, hogy éled majd minden napjaidat.Az már megint egy más kérdés, hogy ebbe milyen szinten tudsz bele szólni az adott életedbe, tudsz -e rajt változtatni, máshogy alakítani. Erről szintén megoszlanak a vélemények. Szerintem a nagyon sorsszerű dolgokon nem tudsz, de egy bizonyos szinten tudod változtatni az életed. Letérsz az adott utadról, akkor számolni kell a következményekkel. Kaphatsz az élettől finom vagy esetleg durva figyelmeztetést is. Itt lép életbe, hogy megéri -e a választott karmámával, sorssal vitába szállnunk.

Tapasztalatból mondhatom, hogy nem. Volt részem finom, és durva Figyelmeztetést is. Jelen pillanatban is azon dolgozom, hogy a sorsom ami egy részét beteljesítettem, tovább tudjam vinni magam előtt. Rá kell jönnöd, hogy a Te sorsod mi!

Mindenkinek azt kívánom, hogy ne meneküljön sorsa elöl, teljesítsük be azt. Ha elakadtál, hogy merre hogyan tovább, hívj és segítek. Gyöngy 250-es a kódom.

Csodás sors és karma beteljesedést kívánok mindenkinek.