Mi is a sors valójában?
Készen állsz a kalandra?

Tudtad, hogy sorsod egy előre megírt forgatókönyv szerint történik, lehetőségek sokasága kínálkozik számodra, melyből saját döntésed, belátásod szerint választhatsz? De valójában is így van ez. Te döntöd el, hogy élsz-e választásod lehetőségeivel, vagy elszalasztod azokat?
Mindenki a saját maga szerencséjének a kovácsa.
A mondás tökéletesen kifejezi azt, amiről a sors értelmezésénél szó van.
Neked milyen lehetőségeid adódnak az életében, mindentől függ.
Van választásod, de csak akkor ha te is szeretnéd.
Te is, mint mindenki más fejlődő lélek vagy, földi megjelenésed egyik oka egyre magasabb szinteket érhess el, élj meg csodás dolgokat, old meg a vállalt feladatokat.
Amikor azt érzed, hogy bármit teszel, de semmi nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, és mindig falakba ütközöl, vagy egyszerűen csak megjelenik benned a vágy, hogy végre tudni szeretnéd mi a Te életfeladatod, akkor elérkeztél arra a pontra, ahol javítanod érdemes életed minőségén és történésein. Te is egy bizonyos életfeladattal születtél le. Ha ezt szem előtt tartva éled életedet, akkor sok minden érthetővé válik számodra és sokkal könnyebben leszel képes megoldani és megvalósítani bizonyos dolgokat az életedben.
Életfeladataink különbözőek, így Te, teljesen más utat jársz majd be egyénileg, mint a környezetedben élő barátaid, rokonaid vagy ismerőseid, vagy akár mint bárki más ezen a földbolygón. Egyszerűen arról, hogy az, amire vágysz nem sorsfeladatod, egyszerűen nincsen benne a megtapasztalandó dolgaid között. Ilyen egyszerű!
Mindez azt jelenti, hogy saját utadat járva megéled mindazokat az eseményeket, érzéseket, kapcsolatokat, sikereket és kudarcokat, amelyek feldolgozása a boldog élet elengedhetetlen feltétele.