Metamorf masszázs-Lelki blokk oldás.

Metamorf masszázs-Lelki blokk oldás.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely a gerinc reflexpontjain dolgozunk. Lágy finom érintések, mely a kézfej, lábfej gerinc vonalán és az arcon lévő gerinc reflexpontjait érinti, ezeken keresztül oldjuk a tudatalattiban lévő blokkokat. Megfelelő pontok finom érintése által keletkező energia-hullámok kilökik az itt lerakodott gátakat, amik megnehezítik az életedet. 3 síkon oldjuk a problémákat. 1.pocakban, és születési traumák. 2. az előző életekből hozott fájdalmak, átélt dolgait. 3. jelen életedben a születéstől a mostani élethelyzeteiben oldjuk a feltornyosult lelki sebeket.

Fontos, hogy tudd:

Földi életed során sok lelki hatások ér téged, melyek elraktározódnak a tudatalattidban. Az élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Legfőképp magzati és kisgyermekkorban ért traumák erőteljesek. Lehet, hogy már nem emlékszel rájuk, de a Lelked igen, és teherként, lelki sérülésként blokkolják, mérgezik a jelenlegi életed.

A kezelés ruhában történik, betakarva, kellemes zene kíséretében. Kb. 1 órát igényel, melynek letelte után javasolt a sok tiszta víz fogyasztása, annak érdekében, hogy a felgyűlt méreganyag fizikai síkon is hamar el tudjon távozni.

Javaslom, hogy keress fel egy szakembert aki végezz metamorf masszázst. Nagyon fog tetszeni az átélt élmény.

Ha segíthetek hívj a 250-es kódon. Gyöngy