Lelki és fizikai fájdalom.

A fájdalom fizikai valójában egy lelki kivetülés, és figyelmeztetés, hogy a lélek harcol és nem jó az amit körülötted történik.

Mi fájhat az életben, amin nem tudunk túl lépni, nem tudjuk elengedni, megoldani a dolgainkat. De ugyanakkor fordítva is így van, mert a fizikai testünknek is vannak fájdalmai. Teljesen össze kapcsolódva működnek egy mással. Mind helyre kell tennünk, akár fizikai akár lelki fájdalom az ami körülölel téged.

Pár példa, hogy mi okoz fájdalmat a való életünkben.

Szerelmi bánat, amikor egy nagyon rossz munkahelyi, családi közeg vesz körül, lelki terror, ha nem keresnek elveszve érzed magad, nem tudsz megoldani dolgokat, amikor nem szereted saját magad, megbízol valakiben és átver, lehet szerelem akár barát is. Stb.

Lehetne sorolni még a végtelenségig. A lényeg, hogy mind fizikai síkon, és lelki síkon is tégy azért, hogy boldog, kiegyensúlyozott légy, szeresd magad, élj a jónak, élvezz ki mindent amit add az élet. Ugyan akkor is lesznek fájdalmak, de talán nem olyan erősek. Hidd tudd, hogy legyőzhető bármi is van körülötted.