Különleges és erőteljes esemény van ma. 2021.10.06.-án

Az év első Újholdja, az őszi Napi éjegyenlőség van.

Nagy változó folyamatok lesznek az ősz beköszöntével a világon, mindenki élete számára nagy változásokat hozhat. Beköszöntött az ősz, a nappalok rövidebbek lesznek és az éjszakák pedig hosszabbak. A fa is lehullajtja régi leveleit, majd aztán tavasszal helyet biztosíthasson az új hajtásoknak. Csak rajtunk áll, hogy ezekkel az óriási energiákkal és változásokkal mit fogunk kezdeni.

Mit tehetsz Új Hold napjain?

Újhold napján érdemes megfogalmaznunk, melyek azok a dolgok, amelyek már nem szolgálnak többé minket, mik azok a blokkok amelyeket le szeretnénk rombolni, írj listát is s ne felejtsd el megköszönni, hogy teljesítik kívánságod.

Ha szeretnéd, el is égetheted jelképesen a leveled az Újhold varázslatos fénye alatt.

Érdemes egész nap a hálára, a kedvességre és a feltétel nélküli szeretetre koncentrálni és ezt gyakorolni mert megsokszorozódva tér vissza hozzánk.

Érdemes tisztító kúrát tartani. Lakásunk, holmijaink szelektálását végezni, ami nem kell, attól megszabadulni mert így fizikailag is kisöpörjük az életünkből a szemetet és mindazokat a dolgokat, amikhez oly erősen ragaszkodunk, de már nem szolgálják életünk, otthonunkat is érdemes megtisztítani.

Újholdkor meditáljunk, amelyhez szívből ajánlom ezt az erőteljes Újhold meditációt amely segít Neked az elengedés és az újjászületésben.