Jóslás jelentése álomban

Nagyon régről tudjuk, hogy az álmomban kapott jóslatnak fontos üzeneteik vannak számunkra.

Bármiről üzenhetnek, akár egy olyan élethelyzetre is figyelmeztet ami még nincs is az életedben jelenleg.

Figyelmeztethet arra is, hogy valamit nem jól csináltál a múltban. Vagy mi az aminek most jó lenne ha előre mennél.

Jósolhat egy álom időt is. Bizonyos dolog mikor, fog bekövetkezni. Fontos, hogy minden álomban való jóslatot komolyan vegyünk. Mint írtam üzenet számunkra.

Van úgy hogy nem teljesen emlékszünk az adott álomban kapott jóslatra. Az biztos, hogy vissza fog térni az az álmod majd amikor fontos lesz, s akkor már tisztán fogsz rá emlékezni. Kaphatod álmodban jóslatot képek formájában is, ezzel egy erősebb figyelmeztetés érkezik hozzád. Abban az életutadban ahol épp jársz fontos infókat tartalmaz.

Álmodhatunk olyant is hogy valaki meghal, szakítást, bármi rosszat, akkor bizonyosan jobban kell koncentrálnod az adott álomban kapott jóslatra, mert előre figyelmeztet valami bekövetkező rossz dologra az életedben

Szoktunk zuhanás szerű dolgot is érezni. Ez azt jelenti, hogy elvesztettél az életedben a megoldandó problémáidban.

Ha értelmezni szeretnéd, akkor írd le sorba egy füzetbe, amit álmodban kaptál üzenetet. Olvasd el többször, értelmezd, mit is jelenthet.

Az álmokban kapott jóslatok sohasem hazudnak. Mindig a valós problémára hívják fel a figyelmedet.

Valaki tudatosan úgy alszik, hogy az álmokban kapott jóslatokra figyel, mit üzennek neki. Ez, hogy lehet? Általában úgy, hogy meditációkra alszik el, és úgy erősebbek az üzenetek. A lényeg, hogy figyeljünk minden üzenetre ami hozzánk érkezik, legyen az akár milyen kicsinyke is amire emlékezünk belőle.