IKERLÁNG SZERELEM

Már mindenhol e témával lehet találkozni. Sokan mesélik el, hogy találkoztak, nem jöttek össze, vagy csak nagyon sokára, sok a szenvedés, és a meg nem értés egy bizonyos élethelyzetben és bizony a szakítás is ott van benne.

Akkor miért is hajtjuk annyira, hogy meglegyen az a lélek aki a másik felünk?

Ezt vállaltad, írhatnám ilyen egyszerűen. De nem ennyire az. Az égben leszületésed előtt kötetet kettőtök közt egy olyan megállapodás, hogy a földi létben egymás felei lesztek, teljes összhang stb. De ugyanakkor bele kellett, hogy vegyétek azt is, hogy milyen tanulást adtok egymásnak a megismerkedési, beteljesülési és adott esetben a szakítási szakaszban.

Égi szerelemről is beszélhetünk. Hisz az égben leszületésetek előtt Isten előtt köttettet.

Olyan mintha a föld felett járnál ha csak rágondolsz, megnézed a fényképét, hozzád szól bármi is történik olyan mintha ezer pillangó táncolna a hasadban és kitörni készül a legnagyobb boldogsággal. Ha vele vagy meg áll az idő, nincs semmi, csak ti ketten, csak ott, és abban a minőségben csak ti léteztek. A lelketek kommunikál egymással, egy a gondolatotok, vágyatok, tettek minden stimmel. Úgy tökéletes ahogy van, és ahogy abban a pillanatban lennie kell.

Bele örülsz amikor csak rágondolsz, hogy mindig vele és csak vele szeretnél lenni.

Vonz mindene mint egy mágnes, egymást soha el nem engedve vagytok, csak úgy akár a semmit tevés kellős közepében is. Haza találtál, értél, mindegy mi történik otthon vagy karjaiban, a nézésében a látványában. Nincsen kérdés, de még válasz sem, mert nem kell, nincs rá szükség egyek vagytok, egymás tükörképei, lelkei. Ha ránézel látod magad benne a teljes összekapcsolódást átélve, a zsigereid felmondják a szolgáltatott nem számít semmi rossz, baj s probléma. Együtt minden megoldódik. Van, hogy az egyik fél nem érzi e kötelék teljességét, időt kell neki hagyni, hogy átélje a folyamatot és teljesen oda tudja adni magát a teljesség érzésének irányodba. Ott akkor még blokkok vannak, Időben lehet, hogy eltelik x idő, de ne add fel, várj rá, mert megéri.

Ez az írás a személyes megtapasztalásom írása, amit megéltem átéltem az ikerlángommal. 2008 óta együtt vagyunk. Tudom, hogy nem mindenkinek jön össze a teljes beteljesülés. De légy türelmes! Kívánom, hogy tartsatok ki, haladjatok a célotok felé, mert csak vele lehettek teljesen boldogok!