Hogyan javíts az élet minőségeden!

Meg kell tanulni, oda figyelni a testünk, lelkünk jeleire. Mire is figyelmeztettet minket? Ha eléggé oda figyelsz akkor megérzed, hogy mi az ami kell, ahhoz, hogy boldog, egészséges légy. Ez minden embernél más, mert más a személyisége, élete, élethelyzete.

Meg kell tanulnod, hogy minden apróságnak is örülni kell, bármilyen pici is legyen abban az élethelyzetben. A pozitív gondolkodás elkerülhetetlen, mert hát minden gondolatnak teremtő ereje van.

Meditálj, vagy csak hallgass meditatív zenéket. Vagy olyant amit szívesen halhatsz napi szinten, hogy a lelked pozitív impulzusokkal legyen tele, s mint tudjuk a zenének gyógyító ereje van.

Mindig a pillanatnak élj! Ölelj meg sokszor bárkit akit szeretsz. Akár az erdőben egy fát is. Házi kis kedvencedet. Bárkit ha úgy érzed, hogy meg kell ölelned. Próbálj meg az életedben a tudatosságra koncentrálni. Viselj színes ruhákat, azok melengetik a szívedet, és ha tükörbe nézel, boldogabb leszel tőle. Próbálj magadnak egy számodra örömet okozó elfoglaltságot találni a szabadidődre. Akár ha csak napi 20 perced is van rá.

Mindezekkel, s még azzal ami boldoggá, elégetté tesz, éld a napi életed úgy ha majd vissza gondolsz az életed részleteire elmosolyodj, ja ezt is csináltam, milyen jó volt. Boldogságos életet kívánok mindenkinek. Élj boldogan, és bátoríts másokat is erre.