Hogy választja meg a lélek a családtagokat és barátokat leszületés előtt.

Hogy választja meg a lélek a családtagokat és barátokat leszületés előtt.

A lelkek itt a földi létben újra egymásra találnak. Mindig más, és más személyként kapcsolódnak egymáshoz. Kik is leszünk és kinek a kijei a földi létünk során mindig mi döntjük el. Barátokat, szülőket, testvéreket választunk leszületésünk előtt magunknak. Azt is megválasztjuk magunknak, hogy az adott földi létben milyen leckéket, feladatokat fogunk megoldani, kik lesznek akik segítenek az adott földi létben nekünk, Lélekszerződést kötünk, még a leszületésünk előtt amiben minden benne foglaltatik a születéstől a halálig. Minden napod megvan már előre tervezve. Minden amit megterveztél a földi léted lelki leckéid, minden megélt tapasztalat egy tanulás. Nem könnyű megtervezni a sorsunkat, de minden okkal és érted van, a sok-sok földi életed során.

Ha úgy érzed, hogy jókor találkoztál valakivel, vagy épp beteljesült valami álmod amit elterveztél magadnak, akkor a lélekszerződésed egy része teljesült. Minden okkal történik.

Így talán eltudod fogadni az életed, ha tudod, hogy magad teremtetted, hogy egy magasabb szintre juss az életed megélésével. Éld az életet, hogy véghez vidd feladataidat, s az égi kapuban majd egyszer a sok-sok megélt élet után végre megpihenj az mennyei atya jobbján.

Csodálatos életet kívánok mindenkinek.