Boldogságunk titkai

Boldogságunk titkai

A boldogságunk mindig csak rajtunk múlik. Tudd, hogy Isten mindig ott van melletted és vigyázz rád, légy hálás neki mindenedért amid van. Szeresd önmagad, fogadd el magad olyannak amelyen vagy. Te fontos vagy magad és mások számára is. Értékes, okos ember vagy. Legyen önbecsülésed. Valósítsd meg az elgondolásaidat, tűzz ki célokat magad elé, küzdj értük. Ha legyőzted tűzz ki másikakat. Haladj mindig előre, boldogan.

VAN CÉLOM AZ ÉLETBEN BÁRMILYEN APRÓ IS AZ, HARCOLOK ÉRTE ÉS VÉGHEZ VISZEM!

Ne légy irigy mások boldogságára. Ők is megdolgoztak azért, hogy boldogok legyenek. Szívedben ne legyen harag, az nem tesz boldoggá. Mindig bocsáss meg másoknak és az által magadnak is könnyebb megbocsájtanod. Mindig kérj bocsánatot, ha megbántasz valakit. Soha ne vedd el mások tulajdonát, az az övék, s mások vagyonával te csak kevesebb leszel s nem több az által.

Mindig őszintén, tisztán, becsületesen élj.

Mosolyogj mikor reggel felkelsz, még akkor is ha zord az idő és semmihez se nincs kedved.

Minden napnak megvan a maga szépsége. Találd meg az adott nap szépségét, és azzal az érzéssel feküdj le aludni. Ha a boldogsághoz vezető úton betartod -e pár útmutatást, már jó úton haladsz a felé, hogy győztes légy és ez által Boldog legyen életed, s szeretteid élete is.

Élj boldogan, teremts magadnak boldogságot!