Az ásványokról

Sokat hallani arról, hogy különböző ásványok, vagy azokból készült ékszerek használata mennyi mindenre van pozitív hatással az életünkben. Legyen szó betegségekről, bőség bevonzásról, fogfájdalomról, vagy akár a sikeresség elősegítése, a spirituális védelem esetleg a spirituális fejlődés elősegítéséről.

De hogyan is működhet mindez? Hogyan lehetséges, hogy egy „kavics” ilyen hatással legyen az életünkre?

Mint tudjuk, minden anyag az ősrobbanáskor felszabadult energia különböző sűrűsödéséből jött létre, ez ugyanúgy igaz a csillagokra, bolygókra, és azok anyagaira, mint a saját magunk sejtjeit felépítő anyagokra is. Minden anyagnak más a frekvenciája, rezgésszáma, aszerint, milyen és mennyi energiából épülnek fel a részecskéi.

Az auránk körülvesz minket, áramlatai gondoskodnak a szerveink megfelelő működéséről.

Ezekre az áramlatokra, és a szerveink helyes működésére van hatással a megfelelő testrészen, de minimum az aurán belül elhelyezett kristály, vagy ásvány energiája.

Pl. egy sérült, vagy megbetegedett szervünkre, vagy annak közelébe helyezett megfelelő féldrágakő feljavítja az adott szerv lecsökkent energiaszintjét úgy, hogy az ásvány energiája kölcsönhatásba lép vele, a rezgésszáma felerősíti, megfelelő szintre hozza a hibásan működő szerv legyengült, alacsony energiaszintjét.

Egyik legközismertebb téma a gyermekek fogzásakor történő borostyán használata. A megkövesedett, féldrágakővé érett borostyán frekvenciája javítja a gyulladt fogíny energiáját, enyhíti a fájdalomérzetet és így segíti elő a természetes gyógyulást.

Aki elsajátítja ezt a tudást, használhat ásványokat, kristályokat a testünk megfelelő működéséhez, spirituális célokra, események bevonzására, érzelmek kezelésére, és a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Csupán csak a pénztárcánk szabhat neki határt, mert bár vannak néhány száz forintért kapható kövek, de bizony előfordulnak rendkívül drágák is.

A későbbiekben szeretnék még írni nektek sok mindent az ásványokról, azok kezeléséről, használatukról, hogy melyik mire és hogyan használható. Ha kíváncsiak vagytok, olvassátok rendszeresen 🙂