Angyali üzenet csütörtöki nap

Angyali üzenet csütörtöki nap

Mai nap rendkívüli jelentőséggel bír – 04.22.

Az angyalaink sokszor számokkal próbálnak üzeni nekünk valami fontos dolgot, életeseményt, amit észre kell venned, mert különleges eseményre hívja fel a figyelmedet. 04.22. = 422

A mai nap el kell mondanunk, hogy mire vágyunk, mit szeretnénk. Az angyalok mindig csak arra vágynak, hogy kérjünk tőlük. Tegyük hát a mai nap erősebb energiák dolgoznak körülöttünk. Angyalok szeretettel fordulnak hozzánk, tartsd fent magadban a hited, hogy Ők azok akik mindenben a segítségedre vannak. Pozitív megerősítéseket hozz magadban létre, s angyalaink segítenek megvalósítani amit elképzeltél a magadnak, amire szükséged van. Bízni kell az univerzum erejében.

Teljesen nyisd ki szíved, engedd, hogy átjárjon az Angyalok szeretete. Emlékezz arra, hogy a földi létünkben bármit is csinálunk az Égiektől mindig csak a pozitív segítséget kapjuk.

Isten és az angyalok segítenek, hogy mit szeretnél azt neked kell eldöntened. Belül legbelül, bármit kérhetsz, kívánhatsz. Rá kell szánni egy kis időt, hogy meditálj, imádkozz, és hogy jól fogalmazd meg kérésed.

Ha elakadtál hívj, segítek. Gyöngy 250-es kód.

Csodás napot kívánok mindenkinek.