A szavak igazi ereje.

Sokan homokba dugják a fejüket a problémák megbeszélést elkerülve.

Nem jó technika. Annál is inkább nem mert ha valamit nem mondunk ki fizikális tüneteket is tudunk produkálni. Azaz a torok csakránk beblokkol, berekedhetünk stb. Az aktuális probléma meg nem oldódik meg magától.

Arról nem is beszélve, hogy a meg nem beszélt dolgok energetikailag is egy negativitást indítanak el, és gátló blokkokat hoz létre.

Mindig mindent meg kell beszélni egymással, bárkivel akivel valami akár milyen cseprő apró problémánk van. Idő egy nagyon fontos tényező itt is, egyre feszültebbé, ellenségeskedőbbé vállunk a ki nem mondott és ki nem beszélt dolgokból kifolyólag. A megbeszélt dolgokba ne legyenek nagyon erős negatív energiák. Inkább az érvek legyenek erősebbek, mert abból pozitívan ki lehet jönni, és nem egy támadólag elkezdet beszélgetésbe merülsz bele. Téged jellemez, tükröz, hogy milyen energiával beszéled meg az adott problémát. Van olyan szó aminek gyógyító hatása van: szeretlek, tisztelet, megbocsájtok, kezdjük újra másként. Nem elég kimondani, hanem úgy is kell gondolni teljes szívvel lélekkel.

Van egy mondás: sose feküdj le haraggal a szívedben. Ez nagyon is igaz, ehhez még hozzá tenném, hogy ne táplált negatív gondolatokkal a problémát, hanem pozitívan old meg.

Beszélgetés, megbeszélés, átbeszélés mindig és mindig minden problémára.