A repülő majmok 2. rész

2. rész:

A repülő majmok 1.

A bántalmazó azt állítja magáról, hogy ő az áldozat, és a majmai azonnal a segítségére sietnek minden összegyűjtött infóval.

Sok naiv, segítő szándékú ember lehet repülő majom, de talán még több az érdekember, aki sok estben szintén mutat nárci vonásokat, és mint tudjuk ők érdekemberek, és különféle előnyökért bármire képesek. 

A nárci bántalmazó még a szakítás utáni akár évtizedekben is kontroll alatt tartja áldozatát. Folyik a pletyka, a mocskolódás.

A nárcisztikus bántalmazó csodálatos meseszövő, pontosítva profi hazudozó. Így éli le az életét, tehát hatalmas rutinja van a valóság megmásításában, a hamis történetek gyártásában. Ő megbüntet azért is, mert merészeltél nemet mondani, lezárni a kapcsolatot, voltál olyan bátor, hogy ellenszegültél az ő “felsőbbrendű isteni mivoltának”.

Hatalmas színészek a nárcik, de avatott szem azért idővel átlát az álarcukon. 

A nárci beveti a majmait annak érdekében is, hogy rosszhírét keltse az áldozatnak, pluszban még arra is használja őket, hogy a barátainkat is ellenünk uszítsa. 

Az áldozatoknak: 
Soha ne magyarázkodj! Aki barátod volt, és elhagyott a hazugságok miatt, érte ne sírj, ne próbáld tisztázni, elmagyarázni az igazságot!