A Reiki

Mint tudjuk több irányzata van a reikinek.Legfőbbek a Tradicionális reiki R.A.I. reiki de sorolhatnám még.Én a R.A.I. reikisek táborába tartozom. Reiki Tanárként én is oktathatom a reikit 3 szintjéig.1.2 és a mesteri szint. A tanárit azt a központ oktathatja csak.Leszögezném, hogy mindegy melyik táborba tartozol ugyanazt az energiát kapod és csatornaként ugyanazt adod tovább.A reiki az univerzumból kapott isteni egyetemes energia.Mi emberek csatornaként adjuk egy a nagyon finom csodás energiát tovább,akár magunknak, másoknak, állatoknak, a lényeg, hogy csak élőlényeknek lehet.Nem lehet vele akkumulátort feltölteni, sem megjavítani vele bármilyen elektronikai eszközt.Csak élőlényeket lehet vele kezelni.

Energetikai kezelésben részesíthetünk bárkit aki igényli. Stressz oldó, fájdalom csillapító, harmonizáló, energizáló hatása van.A Reiki a test-lélek-szellem egységben hat, így energiablokádokat feloldva egyszerre jelent gyógyírt, mind a test és lékeknek egyaránt. Korhoz nincs kötve, hogy ki kaphatja.A reiki 2-es fokozatában már különböző feladatkörrel ellátott szimbólumokba is beavatást kapunk.

A Reikivel történő kezelés nem minősül sem orvosi tevékenységnek, sem gyógyításnak.Nem helyettesít semmilyen orvosi diagnózist, kezelést, beavatkozást.Viszont csodálatos eredményeket lehet vele elérni.Mint ahogy írtam is az elején, az univerzumból kapott Isteni egyetemes energia.

Ebben minden ott van. Bízom benne, hogy egyre többen találjátok meg reiki tanárotokat, hisz egy csoda amit a reiki add számunkra.