A Reiki  

Isteni intelligens egyetemes élet energia.

Megerősíti immunrendszert, emeli az életenergiát. Feloldódnak, távoznak a méreganyagok a szervezetből. Megszűnnek az energetikai blokkok, amelyek akadályozzák az életenergia áramlását kialakul a harmonikus egyensúly. A reiki  használatához, nem kellenek eszközök, nincsenek mellékhatások, minden embernél, (élőlényeknél) működik a reiki. A beavatott személyen keresztül csatornaként érkezik  a csodálatos energia.

Az energia átadása felöltözve, ruhában történik, kényelmesen elhelyezkedve egy masszázságyon. Első körben meg  tisztítom aurát, a csakrákat, majd csakrát harmonizálok, s aztán következik a Reiki kezelés.Természetesen minden ruhában történik, hisz a Reiki mindenen keresztül hatol s oda áramlik az intelligens egyetemes isteni energia ahol az adott életterületen szükség van rá. Mindezt a megfelelő környezet kialakításával. Zene, gyertya, füstölő stb …

A Reikivel történő kezelés nem minősül sem orvosi tevékenységnek, sem gyógyításnak.Nem helyettesít semmilyen orvosi diagnózist, kezelést, beavatkozást.Egyszerűen egy csodálatos feltöltődést, megtisztulást, boldogság érzést nyújt a Reiki, s ott fejti ki hatását ahol szükséges.

Mindenkinek csak azt kívánom, hogy egyszer élje át ezt a csodát.