Telefonos jóslás

Mindenek elött a jóslásról is írnék pár szót. Helyszínen, vagy online jóslás esetén is, mindig az adott vendég spirituális kérdéseire kapunk választ. Hogy is működik? Ráhangolódom a személyre aki telefonál, vagy adott esetben élő jóslás esetén is. Szeretem elkérni a keresztnevet és az életkort a kérdezőtől, így tisztábban kapom az infórmációkat és jobban rátudok hangolódni a kérdezőre. Nem beszélve a kor szabályról. Csak 18 éven felülinek szabad jósolni.Különböző kártyákkal jósolok: cigány kártya, tarot, rúna, angyal kártyák stb. A telefonon keresztüli jóslásnál tisztán érzőként megérzem a negatív enegiákat, feszültségeket. Mindig több kártyából dolgozok, hogy bővebb és világosabb információt kapjunk az adott helyzetre. Nem minden esetben van szükségem kérdésekre a válaszhoz, van amikor elég ha kirakok pár lapott s már tudom is a megfelelő választ.

Angyali segítséggel és tisztán érzőként is sok információval kapok az égiektől.

Azt ne felejtsük el, hogy minden vendégnek az adott élethelyzetében tudunk útmutatást adni, helyes irányt. Természetesen a vendég dönti el, hogy rá lép e az adott útra amit a kártya mutatott számára, vagy választ egy másikat. Itt lép életbe a szabad akarat. Én csak irányt mutatok, mindenki saját akaratából dönt, hogy merre indul, mit fogad meg stb.

Egy kis elemzést szoktam készíteni előre, így tisztább képet kapok, hogy kinek is jósolok s picit jobban bele látok az életébe.

Ha elakadtál életed bármely területén, keress bátran, meg nézzük mit mutatnak az adott élethelyzetedben a kártyák. Az utat te választod, én csak irányt mutatok számodra.