A cigány kártya

A cigány kártya

Mit tudunk a cigány kártyáról?

A hagyomány szerint a keletről vándorló cigányok hozták magukkal Európába évszázadokkal ezelőtt. A cigány kártya nagyon népszerű napjainkban is, a legnépszerűbb jövendőmondó kártya csomag. A cigány kártyának a képeinek nagyon nagy és fontos információi vannak egy egy kis jelzés értékű kép részletben is.

Több jelentést is hordoz magában egy egy lap. Ugyan úgy mint bármely kártyáknál itt is a környező lapok is befolyásolják az értelmezését. Időt jelző kártyák is vannak a cigány kártyában. De az időpont megadással mindig csínján kell bánnunk,mert a jósoltatónak ha nem épp pont abban az időben jön be az adott jóslat ,azt számon kérheti tőlünk. Nyilván minden amit a lapok mutatnak, bármilyen kártyából is jósolunk mind mind útmutatást, irányt adnak, mindig a kérdező helyzete a fő, hogy az mikor is teljesül be időben.

Legtöbben a cigány kártyával szeretik ha jósolok. Külön kérik is. Igazából a véletlen a sors mondja úgyis meg hogy az adott feltett kérdésre miből fogok jósolni. Abban igazuk van, hogy jobban olvasható és értelmezhető a cigány kártya. Az igazi cigány kártyával megismerkedhetsz a sorsodban rejlő lehetőségeket, életfeladataidat. A cigány kártyának is többféle kirakási módja van.

Pl: egy lapos húzás, amennyiben nem add kielégítő választ a kérdezőnek akkor maximum még két lapot húzzunk rá, pontosítás végett. Pl: csomagot 3 felé emeljük, és az alsó lapot értelmezzük először. Aztán a 3 felé emelt lapokat, múlt, jelen, jövő lapjaiként olvassuk és értelmezzük.

Amennyiben szeretnéd, ha neked is irányt mutassak cigány kártyáim segítségével hívj a 250-es kódon.